Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

nyttår

Vegansk «stek»

Prøv vår oppskrift på vegansk "stek" ! Enkel oppskrift, og full av smak. I vår oppskrift har vi ikke brukt nøtter, men godt med havregryn og linser.
Middels
Middels

Fluffy suksesskrem til eclairs

Fluffy suksesskrem til eclairs er søt, deilig og luftig kakefyll, og passer perfekt i vannbakkels. Kremen lager du med vanilje, eggeplommer, gelatin og kremfløte.
Middels
Middels

Vaniljekrem til eclairs

Vaniljekrem til eclairs smaker deilig, og passer perfekt til fyll i vannbakkels og kaker. Som kakefyll er kremen silkemyk og luftig, og lages av fløte, vanilje, egg og litt maizena.
Middels
Middels

Sjokoladekrem til eclairs

Sjokoladekrem til eclairs passer perfekt som fyll i vannbakkels eller andre kaker. Som kakefyll er kremen silkemyk og luftig, og lages av mørk sjokolade, fløte og egg og litt maizena.
Middels
Middels

Krydderkrem til eclairs

Krydderkrem til eclairs smaker av nydelig vanilje, kanel og stjerneanis. Eggekremen passer godt som fyll i vannbakkels, bløtkake eller annen festkake.
Middels
Middels

Nakenkake med mascarponekrem

Nakenkake med mascarponekrem er en lekker bløtkake med flere lag av mandelbunn, pisket krem og smeltet sjokolade på toppen. Perfekt festkake til bursdag.
Middels
Middels