Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til 35 eclairs
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til 35 eclairs

Krydderkrem til eclairs

Krydderkrem til eclairs smaker av nydelig vanilje, kanel og stjerneanis. Eggekremen passer godt som fyll i vannbakkels, bløtkake eller annen festkake.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

    • Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og kok opp. Pisk eggeplommene sammen med 4 dl melk og maizena.
    • Når melkeblandingen koker heller du forsiktig litt av det du har i kjelen over i eggeblandingen, samtidig som du pisker kraftig.
    • Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker.
    • Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Hell over i en skål og legg et bakepapir på toppen for å unngå snerk. Sett kjølig.
    • Fyll kremen i en sprøytepose med en glatt liten tupp og sprøyt den inn i vannbakkelsene.

Prøv også vaniljekrem eller fluffy suksesskrem som fyll i eclairs.

Forslag til pynt: Smelt sjokoladen og lag melisglasur med rød matfarge i. Fordel rød melisglasur over toppen av eclairsene. Ha sjokoladen i en liten sprøytepose med smal tupp, og lag et stripete mønster over eclairsene før melisglasuren er stivnet.

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer