Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 45 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til 35 eclairs
Hvor lang tid tar det? 45 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? Fyll til 35 eclairs

Fluffy suksesskrem til eclairs

Fluffy suksesskrem til eclairs er søt, deilig og luftig kakefyll, og passer perfekt i vannbakkels. Kremen lager du med vanilje, eggeplommer, gelatin og kremfløte.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

NB! Denne kremen må lages minst ett døgn før den skal brukes.
  • Legg gelatinplatene til bløt i litt vann. Splitt vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha begge deler i en kjele sammen med fløte sukker og vaniljesukker. Bring opp til kokepunktet.
  • Rør sammen eggeplommene og hell litt av den varme blandingen over samtidig som du pisker. Hell deretter hele eggeblandingen over i kjelen samtidig som du pisker. 
  • Fortsett å piske helt til kremen akkurat bobler, da er den ferdig. Fjern vaniljestangen og sil kremen før du tilsetter gelatinen. 
  • La kremen avkjøles til 45 C°. Tilsett det romtempererte smøret i terninger og bland godt med en stavmikser. Avkjøl kremen i minst ett døgn. 
  • Pisk opp kremen til fluffy konsistens.

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer