Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Bygg Emmer Havre Hvete Rug Spelt Vis alle

Myslirundstykker med blåbær

Myslirundstykker med blåbær passer fint i matpakken eller som turmat. Smaker skikkelig saftig og godt nystekte med litt smør eller ost.
Middels
Middels
Halvgrovt

Torunns grove rundstykker med bygg og havre

Torunns grove rundstykker er en av de mest populære oppskriftene våre. Her er en variant hvor vi har byttet den sammalte hveten med byggmel og havregryn.
Middels
Middels

Myslirundstykker

Myslirundstykker er saftige og smakfulle med havregryn, grov hvete, gresskarkjerner og tørket frukt. Smaker godt med ost i matpakken eller som turmat.
Middels
Middels
Halvgrovt

Glutenfrie eplerundstykker

Glutenfrie eplerundstykker passer godt for deg med cøliaki eller glutenallergi. De bakes med revet eple, Fiber Husk, gulost, glutenfrie havregryn, kardemomme, glutenfri melblanding og jyttemel.
rask
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Havrerundstykker

Havrerundstykker med havregryn og hvetemel er raske å lage, og smaker kjempegodt med pålegg til søndagsfrokosten.
rask
Middels
Fint

Grove myslirundstykker

Grove myslirundstykker smaker godt til frokost og lunsj. Med solsikkekjerner, hvetekli, havregryn, hvete, rug, rosiner, nøtter og linfrø er de sunn turmat.
rask
Middels
Ekstra Grovt

Eplerundstykker

Eplerundstykker med revet eple, havregryn, grov hvete, kardemomme og sesamfrø er ekstra saftige, og naturlig søte. De kan lages med alle typer epler.
rask
Middels
Halvgrovt

Havrebriks

Havrebriks er saftige og gode rundstykker i matpakken med grovt rug, hvete, maltekstrakt og havregryn. Lang hevetid får frem de gode smakene.
Middels
Middels
Grovt