Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Rundstykker med yoghurt er laget med bygg, hvete, rug og yoghurt. Frys dem ned og server varme og ferske til søndagsfrokosten eller til lunsj.
Rustikke rundstykker er herlig gjærbakst av rug og hvetemel som passer like godt som tilbehør til middagen som i matpakken til lunsj.
Myslirundstykker med blåbær passer fint i matpakken eller som turmat. Smaker skikkelig saftig og godt nystekte med litt smør eller ost.
Middels
Middels
Halvgrovt
Pepperkakerundstykker med rugmel er krydret med ingefær, pepper, nøtter og tørket frukt, og passer ekstra godt til gløgg eller ost og vin til jul.
Solsikkerundstykker er velsmakende gjærbakst av grov sammalt rug, hvetemel og solsikkekjerner du serverer med pålegg eller som kuvertbrød til middag.
Valnøttrundstykker med spelt, rug og bygg har en spennende smak av nøtter. Server dem gjerne i matpakken, til lunsj eller som tilbehør til middagen.
Rødbetrundstykker med nøtter er herlig gjærbakst av sammalt hvete, rug og rødbetjuice. Server dem som tilbehør til middag til jul eller lag sandwich i matpakken.
Durumrundstykker av hvetemel, durumhvete og fin sammalt rug er smakfulle og dekorative rundstykker som både barn og voksne vil glede seg over til lunsj.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.