Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Rødbetrundstykker med nøtter er herlig gjærbakst av sammalt hvete, rug og rødbetjuice. Server dem som tilbehør til middag til jul eller lag sandwich i matpakken.
Små peanøttbrød passer for deg som elsker peanøtter og som liker brødet luftig, halvgrovt og smakfullt. Deigen kan stekes i form eller som rundstykker.
Rødvinsbrød serverer du varme til ost- og vinkvelder. Rundstykkene er laget gjærbakst med fin rug og valnøtter, og kan også nytes som tilbehør til middag.
Rundstykker med rødbete er fristende gjærbakst av sammalt hvete og rug, mandler og rødbetjuice. Passer godt til lunsj med fiskepålegg, ost og diverse posteier.
Tyttebærtvinner er morsomme å lage, og passer perfekt som brødsnacks for seg selv, og som tilbehør til middagen. Server dem også som en smakfull del av et tapasbord eller koldtbord.
Hvitløksknuter er deilige rundstykker eller snurrer med fullkornshvetemel og hvitløk. De passer fint som tilbehør til middag for alle som elsker hvitløksbrød.