Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Halvgrov småbakst Halvgrovt brød Vis alle

Valnøttrundstykker

Valnøttrundstykker er saftige og smaker himmelsk av fullkornshvetemel og nøtter. De passer ypperlig både som kuvertbrød, til lunsj med godt pålegg og på tur.
Middels
Middels
Halvgrovt

Torunns grove rundstykker med bygg og havre

Torunns grove rundstykker er en av de mest populære oppskriftene våre. Her er en variant hvor vi har byttet den sammalte hveten med byggmel og havregryn.
Middels
Middels

Myslirundstykker

Myslirundstykker er saftige og smakfulle med havregryn, grov hvete, gresskarkjerner og tørket frukt. Smaker godt med ost i matpakken eller som turmat.
Middels
Middels
Halvgrovt

Hjerterundstykker

Hjerterundstykker er lette å få til, og skaper god stemning. Med fullkornshvetemel er de halvgrove, og deigen kjevles, og hjerter stikkes ut med form.
Middels
Middels
Halvgrovt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Eplerundstykker

Eplerundstykker med revet eple, havregryn, grov hvete, kardemomme og sesamfrø er ekstra saftige, og naturlig søte. De kan lages med alle typer epler.
rask
Middels
Halvgrovt

Små peanøttbrød

Små peanøttbrød passer for deg som elsker peanøtter og som liker brødet luftig, halvgrovt og smakfullt. Deigen kan stekes i form eller som rundstykker.
Middels
Middels
Halvgrovt

Briks med rødbete

Rundstykker med rødbete er fristende gjærbakst av sammalt hvete og rug, mandler og rødbetjuice. Passer godt til lunsj med fiskepålegg, ost og diverse posteier.
Middels
Middels
Halvgrovt

Tyttebærtvinner

Tyttebærtvinner er morsomme å lage, og passer perfekt som brødsnacks for seg selv, og som tilbehør til middagen. Server dem også som en smakfull del av et tapasbord eller koldtbord.    
Middels
Middels
Halvgrovt