Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Myslibiter eller havrebarer er perfekte som ekstra påfyll av energi med havregryn, solsikkefrø, sesamfrø, rosiner, kanel og honning. Passer på turen, i matpakken eller like etter trening.
Grove myslirundstykker smaker godt til frokost og lunsj. Med solsikkekjerner, hvetekli, havregryn, hvete, rug, rosiner, nøtter og linfrø er de sunn turmat.
Grillede mysliskiver er sunn og enkel grilldessert av grovt muslibrød stekt 2 minutter på hver side. Smør tykt lag av kremost på, og topp med friske jordbærskiver.
Mysli med sjokolade og friske bringebær smaker deilig med melk eller yoghurt til helgefrokosten. Du lager frokostblandingen av havregryn, grove flakes, mørk sjokolade, kakao og hasselnøtter.
Myslibrød er et sunt og kjempegodt grovbrød med havregryn, grov hvete, nøtter, gresskarkjerner og tørket aprikos som passer perfekt til ost og i matpakken.
Tropisk mysli er smaksrik og god med tørkede frukter og nøtter. Den er ypperlig til hverdagsfrokost, og smaker ekstra godt med noen skiver banan på toppen.