Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Mysli

Her er alle våre oppskrifter på mysli og forskjellige variasjoner av myslibakst. 

Myslirundstykker med blåbær

Myslirundstykker med blåbær passer fint i matpakken eller som turmat. Smaker skikkelig saftig og godt nystekte med litt smør eller ost.
Middels
Middels
Halvgrovt

Myslibiter

Myslibiter eller havrebarer er perfekte som ekstra påfyll av energi med havregryn, solsikkefrø, sesamfrø, rosiner, kanel og honning. Passer på turen, i matpakken eller like etter trening.
rask
enkelt

Grove myslirundstykker

Grove myslirundstykker smaker godt til frokost og lunsj. Med solsikkekjerner, hvetekli, havregryn, hvete, rug, rosiner, nøtter og linfrø er de sunn turmat.
rask
Middels
Ekstra Grovt

Grillede mysliskiver

Grillede mysliskiver er sunn og enkel grilldessert av grovt muslibrød stekt 2 minutter på hver side. Smør tykt lag av kremost på, og topp med friske jordbærskiver.
rask
enkelt

Mysli med sjokolade

Mysli med sjokolade og friske bringebær smaker deilig med melk eller yoghurt til helgefrokosten. Du lager frokostblandingen av havregryn, grove flakes, mørk sjokolade, kakao og hasselnøtter.
rask
enkelt

Myslibrød

Myslibrød er et sunt og kjempegodt grovbrød med havregryn, grov hvete, nøtter, gresskarkjerner og tørket aprikos som passer perfekt til ost og i matpakken.
Middels
Middels
Grovt

Myslibrød med blåmuggost og pærer

Myslibrød med blåmuggost og pærer er sommerens deiligste grillsandwich med honning, valnøtter og ruccula. Den passer både som forrett og til dessert.
rask
Middels

Myslirundstykke med brunost

Myslirundstykke med brunost er en deilig og rask blings som passer utmerket som turmat, der det enkleste ofte er det beste.
rask
enkelt

Myslirundstykker

Myslirundstykker er saftige og smakfulle med havregryn, grov hvete, gresskarkjerner og tørket frukt. Smaker godt med ost i matpakken eller som turmat.
Middels
Middels
Halvgrovt

Tropisk mysli

Tropisk mysli er smaksrik og god med tørkede frukter og nøtter. Den er ypperlig til hverdagsfrokost, og smaker ekstra godt med noen skiver banan på toppen. 
rask
enkelt