Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Dessert Frokost Matpakke Middag Påsmurt Småretter Turmat Vis alle

Barnas juledessert med pepperkaker og kokosbollemasse

Hva er bedre enn pepperkaker? Jo - pepperkaker med kokosbollemasse! Denne vil garantert bli barnas juledessert nummer 1 - og godt likt av voksne også.
rask
enkelt

Bubble cake med peppernøtter

Bruk julens peppernøtter til å skape en fest av en bubble cake! Myk kakebunn med julekrydder og hvit sjokolademousse mellom lagene gir en fin kontrast til de sprø peppernøttene.
Middels
vanskelig

Red velvet cake med julepynt

Red velvet cake er en amerikansk klassiker. Den røde sjokoladebunnen kombinert med deilig hvit smørkrem vil fort bli en suksess på kakebordet til jul.
Middels
enkelt

Juletre av kokosmakroner

Et juletre av kokosmakroner er en dekorativ måte å servere julekakene på. Pynt med pepperkakestjerner og sukkerkuler for en skikkelig festkake til julefeiringen.
rask
enkelt

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Ostekake med pepperkakebunn

Denne ostekaken med pepperkakebunn gir restene av riskremen nytt liv! Pepperkakene i bunnen gir en kake full av julens beste smaker.
Middels
Middels

Trifle med berlinerkranser

Trifle med berlinerkranser er en skikkelig julete festdessert! Med godsaker som råkrem, bringebær og gelé blant ingrediensene blir den fort hele familiens favorittdessert i julen.
rask
Middels

Enkel iskake med goro og marengs

Med noen goro og marengs til pynt blir toliteren med vaniljeis kjapt forvandlet til en dekorativ iskake som passer i de flotteste juleselskaper.
rask
enkelt

Superenkel iskake med julekakepynt

Enklere enn dette blir det ikke! Alt du trenger er en boks med iskrem og pynt som julekaker, popcorn, kakestrøssel og godterier.
rask
enkelt