Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

vinter

Havretoddy

Havretoddy med eplesaft og kanel er et varmt og godt alternativ til kakao, solbærtoddy eller julegløgg. Havredrikk lager du i blender med havregryn, dadler og vann.
rask
Middels

Varm sjokolade

Varm sjokolade er deilig å ha med på tur. Prøv denne varianten basert på havremelk.
rask
enkelt

Smørbrød med fenalår

Smørbrød med fenalår kombinerer de grove brødskivene med salat, rømme, rosépepper, einebær og flatbrød for å få en fyldigere smak og en spennende crispy opplevelse.
rask
enkelt

Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes er søte mini-muffins av sjokolade med deilig kremostglasur som passer like godt på koldbordet, i bursdager og til jul.
rask
Middels

Suksess cake pops

Suksess cake pops, deilige porsjonskaker på pinne. Like gode som orginalkaken, og enda morsommere å spise.
Middels
vanskelig

Smørbrød med blåmuggost

Smørbrød med blåmuggost og appelsinsalsa er en perfekt sandwich av salt, søtt og syrlig. Toppet med frisk karse er det en skikkelig smak av vinter.
rask
enkelt

Blings med varmrøkt pepperlaks

Blings med varmrøkt pepperlaks er en lekker sandwich og perfekt turmat når du serverer den med grovt brød, salat, kremost og dill.
rask
enkelt

Blings med spekeskinke og eggerøre

Blings med spekeskinke og eggerøre slår alltid godt an som turmat. Husk grovt brød, cherrytomater og pynt med basilikum, og du får uimotståelig sandwich til matpakken.
rask
enkelt

Blings med leverpostei og bacon

Blings med leverpostei og bacon blir en herlig sandwich når den pyntes med salat og karse. Passer fint i matpakken og som turmat.
rask
enkelt