Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels

Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes er søte mini-muffins av sjokolade med deilig kremostglasur som passer like godt på koldbordet, i bursdager og til jul.
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Cupcakes: Pisk egg og sukker til lett eggedosis. Bland mel, salt, natron, kakao og vaniljesukker i en egen bolle. Tilsett hvitvinseddik, matolje, kremfløte og rømme, og bland godt sammen. Ha i konditorfargen til slutt og bland til røren er gjennomfarget.
  • Plasser muffinsformer på en stekeplate, og fyll dem 3/4 fulle.
  • Stek muffinsene midt i ovnen ved 175° C i ca. 15 – 20 minutter. Avkjøl på rist. 
  • Frosting: Bland sammen kremost, melis og vaniljeessens i en kjøkkenmaskin. Pisk til du har en jevn krem.
  • Fyll en sprøytepose med frosting og lag topper på cupcakesene.
    Tips: Geléfarge er en sterkere farge en den konditorfargen som selges i dagligvareforretningene. Du får tak i det hos hobbybutikker, kjøkkenforretninger eller konditorbutikker. Pass på at fargen er godt blandet inn i deigen.
    Oppskriften er laget av Jeanette Aasland.

    >> Se også vår grunnoppskrift på muffins.

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer