Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Festivalpiknik som sikrer festen

En skikkelig festivalpiknik holder energien oppe og sikrer lommeboka, slik at du kan danse og kose deg så mye du vil.
Skriv ut

For ivrige danseløver og slunkne lommebøker er det mye å vinne på en skikkelig god festivalpiknik med gjengen. 

 

Selv om flere festivaler vektlegger skikkelig matservering er det ikke til å stikke under stol at festivalmat kan koste litt ekstra.

 

Derfor har vi satt sammen en fristende, sunn og variert meny til festivalpiknik, slik at festivalgjengen kan hoppe og danse videre med videre med godt humør.

 

Ølbrød

Et saftig ølbrød hører hjemme på en god festival-piknik

Ølbrød er et saftig og sunt grovbrød bakt med øl, honning, helkorn av hvete, fin hvete og grov rug. Langpannebrødet er lett å dele og passer perfekt på piknikpleddet.

 

Vegetarblings

Festival-piknik og vegetarblings hører sammen.

Vegetarblings er en smakfull vegetarsandwich med ølbrød, hummus og grillede grønnsaker som metter godt når du skal stå på beina hele dagen.

 

Fullkornspinner med dipp

Brødpinner er deilig å knaske på under festival-piknikken

Fullkornspinner er et godt og smakfullt alternativ til alle typer salt snacks. 100 % grove og laget av fullkornshvetemel. Kesamdippen er prikken over i-en.

 

Bærmuffins

Bærmuffins er en god dessert på festival-piknik

Bærmuffins er supergode, store muffins med fyll av skogens bær. De er superenkle å lage, og inneholder både grov og fin sammalt hvete. Disse er en mettende og digg dessert på festivalpiknik.

 

>> Se også vår samleside med alle våre piknik-oppskrifter her.

>> Se også MatPrats tips til hjemmebryggeren.

Finn mer om samme tema: