Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Strandpiknik for solfylte sommerdager

Planlegg strandturen godt og ta med familie og venner med på en herlig strandpiknik i sommer. Vi har menyen!
Skriv ut

Få ting slår sommerens solfylte dager med sand mellom tærne, plaskende barn og strandpiknik.

 

Lange dager på stranden kan imidlertid by på utfordringer når det gjelder mat og måltider. Hemmeligheten og løsningen ligger i forberedelsene. Derfor har vi satt sammen en meny, slik at dagen går som en lek.

 

Lag maten klar på forhånd, pakk parasollen og piknikkurven og gjør deg klar for å nyte en dag med varm vind i håret, solbriller på nesen og deilig sommermat.

 

Rekeblings

En rekeblings passer godt på strand-piknik

Rekeblings er en deilig sandwich av grovbrød, majones, skrelte reker og salat. Rekesmørbrødet passer flott til lunsj, som turmat eller en lett middag på strandpiknik.

 

Kalkunruller med smøreost og ruccolasalat

kalkunruller

Kalkunruller er deilige lefseruller med kalkunfilet, Snøfrisk og ruccolasalat. Enkle å lage og ypperlig for en dag i solen.

 

Skalldyrsalat

Skalldyrsalat

Skalldyrsalat med byggris er en deilig, smakfull og mettende sommersalat med ruccula, avokado, slangeagurk, reker og chilisaus. Pakk ned i boks og sørg for gafler til alle som vil smake. Server gjerne en focaccia som følge til salaten.

 

Piroger

 

 

Piroger er både praktisk og godt å ha med som turmat. Disse med røkelaks og mozzarella blir fort et høydepunkt på stranden.

>> Se flere oppskrifter på piroger.

 

Saftige kanelboller

Kanelboller passer perfekt som fingermat på strand-piknik

Kanelboller, skillingsboller eller kanelsnurrer er deilige søte hveteboller med krydret fyll av kanel, smør og sukker. Perfekt som strandmat enten du baker dem selv eller kjøper fra bakeren.

 

Havresmoothie

Bringebærsmoothie

Havresmoothie er en deilig og sunn smoothie med vaniljeyoghurt, banan, frosne bær og havregryn. Denne holder på energien lenge. Og servert i stetteglass i hardplast får man den gode piknikfølelsen.

 

>> Se også vår samleside med alle våre piknik-oppskrifter her.

>> Se også MatPrats oppskrift på deilig sitronlemonade her.

Finn mer om samme tema: