Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

focaccia

Verdens beste focaccia

Focaccia er italiensk brytebrød med hvitløk, rødløk, rosmarin og parmesan, et perfekt tilbehør til middagen. Server sammen med grillmat eller nyt alene med god olje eller aioli til.
Middels
Middels
Fint

Speltfocaccia

Speltfocaccia er ypperlig tilbehør til pasta, suppe og salat. Du lager den av speltmel i langpanne med rosmarin og grovt salt på toppen.
Middels
Middels
Fint

Focaccia på grill

Focaccia på grill er flate porsjonsbrød du lager i en fei om sommeren. Med oliven, rødløk, hvitløk, rosmarin og olivenolje smaker de knallgodt til grillmaten.
rask
Middels

Focaccia med byggmel

Focaccia med byggmel er lekkert brød i langpanne med snøfrisk, soltørket tomat og oliven som passer fint til lunsj og som sommermat. Kan fryses i store biter og lunes i ovnen etter tining.
Middels
Middels
Halvgrovt

Bella Benedicte

Bella Benedicte lager verdens beste italienske matpakke. Grov focaccia, mozzarella, tomat, basilikumblader og spekeskinke legges i en tett matboks sammen med en smørekniv.
rask
enkelt