Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Kosthold

Flere mener at grovt brød er bærekraftig

2 av 3 svarer at grovt brød er bærekraftig i en ny undersøkelse. Det er flere enn tidligere, og viser at nordmenn har fått med seg flere av grovbrødets mange gode egenskaper.

Kornforbruket øker

Rapporten om utviklingen i norsk kosthold viser at kornforbruket økte betydelig i 2020, men det er fremdeles rom for å spise mer grovbrød og andre grove kornprodukter.

5 gode grunner til å spise mer grovt

Du har sikkert fått med deg at grovbrød er sunt - men vet du hvorfor?

Ingen grunn til å unngå karbohydrater

Velger du vekk karbohydrater for å bli sunnere? Da er du på villspor, ifølge ernæringsekspertene.

Grove oppskrifter med finfin smak

Bytt fra fint til grovt og kjenn nye smaker, opplev spennende variasjon og få bedre helse.

Delta i det store byggmesterskapet!

I byggmesterskapet kårer vi Norges beste byggoppskrift. Fristen er gått ut. Vinner vil bli offentliggjort torsdag 18. februar 2021.

1 av 10 unge ønsker seg en grønnere julemiddag

Hvis de unge selv fikk velge menyen på julaften, ville en av ti valgt seg vegetarmat.

Putt litt gryn i tacoen

...og tre andre populære middagsretter som blir enda bedre med gryn og korn.