Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Baketips

Martin Haub med sans for gode smakskombinasjoner

Martin Haub bakte seg opp til en femte plass i Bakemesterskapet. Vi har tatt en prat med ham og utfordret ham til å bake med rabarbra.

Nils Rusås Ruud – et skikkelig brødhue

Nils Rusås Ruud konkurrerer sammen med 11 andre hobbybakere i Bakemesterskapet. Det var oppdagelsen av bakeprosent som gjorde ingeniøren til en dedikert surdeigsbaker. Han har også en egen bakeblogg som heter Brødhue.

Kakedommer Marthe Kilen

Som årets konditor, tidligere landslagskonditor og med eget konditori er Marthe Kilen godt kvalifisert til jobben som dommer i Bakemesterskapet på NRK. Der måtte hun smake seg gjennom over 200 kaker og gikk opp hele seks kilo.

Bakedommer André Løvaas

André Løvaas er en av to dommere i Bakermesterskapet på NRK. Vi har intervjuet ham om forholdet til baking og bakst.

Bakemesterskapet

10. februar har Bakemesterskapet premiere på NRK, og går det som i England, blir dette en gigasuksess. «The Great British Bake Off» har kjørt 14 sesonger og hadde nesten 14 millioner seere på det meste. Vi har intervjuet programleder Ulrikke Brandstorp for å høre hennes beste baketips.

5 brød som passer perfekt som tilbehør til middag

Mettende, rimelig, raskt og enkelt – her er oppskriftene på 5 smakfulle brød som egner seg ypperlig som tilbehør til middagen.

7 tips for pepperkakepynting

Klart det skal bli pepperkaker til jul! Her er våre 7 enkle tips til pynting som gir lave skuldre og proft resultat.

Bakeutstyr som gir barn bakeglede

Godt bakeutstyr er halve jobben når du vil at barna skal bli glade i å bake. Her er det de trenger.