Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Baketips

10 kaker som skaper fest på farsdagen

Far fortjener kun det beste! Her har vi samlet 10 gode farsdagskaker som garantert vil glede landets pappaer.

Saftigere bakst med rug

Det er ikke bare danskene som elsker rugbrød. Stadig flere oppdager det mørke brødet med den særegne smaken.

5 gode råd for baking med barn

Det å kunne få være med på kjøkkenet, få veie, måle, elte og forme vil gi mye glede for de små. Her er våre beste tips når barn skal være med på baking.

Feriebakst for alle slags kjøkken

Baking er en viktig og hyggelig del av både hverdag og helg – og ferier. Men hjemme på vårt kjente kjøkken vet vi hvor alt er og hvordan alt fungerer. På ferie tenker vi kanskje at baking blir mer strevsomt og utfordrende? Sånn behøver det ikke være. Her er baksten som passer overalt, enten kjøkkenet ditt er på hytta, i campingvogna, båten eller utenfor et telt.

Slik unngår du værsyk bakst

Baking er en helårsaktivitet, men det er noen spesielle hensyn å ta når du baker i varmt vær eller når det er høy luftfuktighet. Her er tipsene til hvordan du motvirker værsyk bakst!

Oppbevaring av surdeig

Oppbevarer du en surdeig riktig, kan den bli mange år gammel. Det er mange ulike valg for oppbevaring av surdeig - finn den som passer deg best.

Her er Norges påskebrød

Da Opplysningskontoret for brød og korn ba om oppskrifter til det som kunne bli Norges påskebrød, haglet forslagene inn.

Tre gode bake-alternativer når du ikke får tak i gjær

Er det tomt for gjær i butikkhyllene der du bor? Fortvil ikke, du kan bake uten gjær.