Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY

Baketips

Syv baketips for de syv slag

Torunn har bakt julekaker i 50 år. Her deler hun sine syv beste råd for å lykkes med baksten til jul.

Hvordan oppbevare julekaker?

Hvordan bør du oppbevare julekaker slik at de holder seg lengst mulig? Noen kaker skal være myke, andre harde eller seige. Oppbevaringsmetode kan påvirke både smak og konsistens. Her er rådene for best mulig holdbarhet.

Tre typer loff til fest

Med en og samme deig kan du lage tre dekorative loff til fest.

Trippel feiring: Fastelavn, morsdag og valentinsdag

Alle gode ting er tre! I 2021 faller fastelavn, morsdag og valentinsdag på samme dag. Her er bollene du feirer med.

10 kaker som skaper fest på farsdagen

Far fortjener kun det beste! Her har vi samlet 10 gode farsdagskaker som garantert vil glede landets pappaer.

Saftigere bakst med rug

Det er ikke bare danskene som elsker rugbrød. Stadig flere oppdager det mørke brødet med den særegne smaken.

5 gode råd for baking med barn

Det å kunne få være med på kjøkkenet, få veie, måle, elte og forme vil gi mye glede for de små. Her er våre beste tips når barn skal være med på baking.

Feriebakst for alle slags kjøkken

Baking er en viktig og hyggelig del av både hverdag og helg – og ferier. Men hjemme på vårt kjente kjøkken vet vi hvor alt er og hvordan alt fungerer. På ferie tenker vi kanskje at baking blir mer strevsomt og utfordrende? Sånn behøver det ikke være. Her er baksten som passer overalt, enten kjøkkenet ditt er på hytta, i campingvogna, båten eller utenfor et telt.