Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Baketips

Oppbevaring av surdeig

Oppbevarer du en surdeig riktig, kan den bli mange år gammel. Det er mange ulike valg for oppbevaring av surdeig - finn den som passer deg best.

Her er Norges påskebrød

Da Opplysningskontoret for brød og korn ba om oppskrifter til det som kunne bli Norges påskebrød, haglet forslagene inn.

Tre gode bake-alternativer når du ikke får tak i gjær

Er det tomt for gjær i butikkhyllene der du bor? Fortvil ikke, du kan bake uten gjær.

Ja, det er trygt å bake julebakst til andre

I disse dager begynner mange å tenke på julekakene. Så lenge du følger disse hygienereglene, er julebaksten trygg å gi bort.

Vekt og mål

Du står på kjøkkenet med kun et desilitermål og oppskriften oppgir råvaremengder i gram. Da er redningen vår omregningstabell på mål og vekt til typiske bakevarer.

10 kjappe baketips

Her har vi samlet 10 kjappe baketips til deg som ønsker å komme i gang med bakingen.

Torunns bakeskole

Det er ikke så vanskelig å bake grovt brød, men det kreves litt øvelse før man blir mester.

Baketips for søt gjærbakst

Baking er kjemi, og det er viktig å følge oppskriften for å få et godt resultat. I søt gjærbakst er det spesielt et par ting som er viktig å passe på. Her er våre baketips for vellykket søt gjærbakst.