Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Glutenfri brownies

Brownies – grunnoppskrift og gode varianter

Brownies har seilt opp som den aller mest populære sjokoladekaken de siste årene. Her er oppskriften du lykkes med - og noen deilige og smakfulle variasjoner.

Vi våger påstanden: Alle elsker brownies! Ihvertfall når de er akkurat passe sprø utenpå, akkurat passe seige inni, og fulle av deilig sjokoladesmak. 

 

Vår grunnoppskrift på brownies er blant de mest populære i oppskriftsdatabasen vår, og det skjønner vi godt: Med denne oppskriften på brownies lykkes du hver eneste gang.

 

Men det er ingen grunn til å stoppe her! Brownies kan varieres i de uendelige. 

 

Har du for eksempel prøvd brownies som bunn på en ostekake? Denne sitronostekaken gir en herlig balanse mellom det søte og det syrlige. 

 

For en skikkelig barnevennlig brownie, anbefaler vi å pøse på med karameller og marshmallows. Eller lage en spesielt uhyggelig spøkelsesbrownie til halloween?

 

Brownies kan også lages på grillen, og de kan enkelt gjøres om til glutenfri brownies.  

 

Og når du er usikker på om du er fysen på brownies eller formkake? Da slår du to fluer i én smekk og lager brownie og blondie

 

God bakst!

Brownies - Flere oppskrifter

Grove brownies

Du tror det ikke før du får se det, sier vi ofte - men noen ganger må du også smake. Grove brownies med fullkornsmel er superduper digge! Litt sunnere, men det kan du ikke merke.
Middels
enkelt

Glutenfri brownies

En saftig og mektig god glutenfri brownies i langpanne som er rask og enkel å lage. Server gjerne sammen med litt vaniljeis.
Middels
enkelt

Sitronostekake med browniebunn

Sitronostekake med bringebær, cottage cheese og browniebunn er en ny og velsmakende variant av ostekaken. Den friske ostekremen og browniebunnen komplimenterer hverandre, og smaker helt nydelig sammen!
Middels
Middels

Brownie og Blondie

Brownie og Blondie er en variant av saftige og seige brownies med både kakao, vanilje og grovhakket mørk og hvit sjokolade i samme kake.
rask
Middels

Brownie på grillen

Brownie på grillen er ekte seige brownies med mørk kakao og vanilje du griller på 20 minutter. En supergod kake som passer til dessert, gjerne servert jordbær og melisdryss på toppen.
rask
Middels

Brownies med karameller og marshmallows

Brownies med karameller og marshmallows er en deilig langpannekake med sjokoladebiter som passer til bursdag og når du trenger en mørk og fristende festkake.
rask
enkelt

Brownies

Brownies er sjokoladekaken som er elsket av både barn og voksne. Her er oppskriften som gir perfekt resultat hver gang!
rask
enkelt

Browniesspøkelse

En superenkel og skremmende god kake til halloweenfesten - browniesspøkelse tar knapt en time å lage!
rask
enkelt