Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 50 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 24 biter
Hvor lang tid tar det? 50 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 24 biter

Grove brownies

Du tror det ikke før du får se det, sier vi ofte - men noen ganger må du også smake. Grove brownies med fullkornsmel er superduper digge! Litt sunnere, men det kan du ikke merke.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smøret over svak varme. Tilsett sukkeret og rør sammen.
  • Varm opp smørblandingen til den er varm nok til at det ryker av den, men det ikke bobler. Det gjør ikke noe om blandingen skiller seg; bare rør i den for å samle den sammen.
  • Ha smørblandingen over i en bolle og rør inn kakao, salt, bakepulver, espressopulver og vanilje.
  • Hakk opp kokesjokoladen i små biter.
  • Tilsett eggene, ett og ett, under omrøring til røren er glatt.

  • Tilsett mel og sjokoladebiter. Rør igjen til røren er glatt. 

  • Hell røren over i et lite stekebrett. Bruk gjerne et som har litt over halvparten av størrelsen som de stekebrettene som hører til stekeovnen din.

  • Stek grove brownies i 30 minutter på 180 °C. Test underveis med en kakenål eller en tynn trepinne. Du skal få fuktige smuler på pinnen, ikke helt rå røre. Brownien bør føles «satt» på kantene og i midten.

  • Ta kaken ut av ovnen og avkjøl helt på en rist.

Finn mer om samme tema:

3.4 / 5
26 stemmer