Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 kake
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 kake

Glutenfri brownies

En saftig og mektig god glutenfri brownies i langpanne som er rask og enkel å lage. Server gjerne sammen med litt vaniljeis.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smør i en kjele og la det avkjøles litt.
  • Pisk egg og sukker til eggedosis i en bakebolle. Sikt kakemiks blandet med kakao og vaniljesukker over i eggedosisen og vend forsiktig inn. 
  • Bland i avkjølt, smeltet smør og hell røren i en bakepapirkledd langpanne.
  • Stek brownies på nederste rille ved 175 °C i ca. 40 minutter. Kaken skal være litt rå i midten. 
Tips: Smelt 1/2 kokosjokoladeplate (glutenfri) i smøret for ekstra rik sjokoladesmak på kaken.

Oppskriften er utviklet i samarbeid med MatPrat og Norsk cøliakiforening.  

 

Se alle våre oppskrifter på langpannekake her.

Finn mer om samme tema:

3.4 / 5
39 stemmer