Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Sarah Bernhardt i langpanne er et godt, praktisk og glutenfritt alternativ på kakebordet. Med mandelbunn og sjokoladekrem er den særlig populær til jul.
Smaken av suksessterte i konfektaktig form! Disse små gule bombene har knasende nøttebunn og silkemyk smørkrem. Smakfulle og dekorative enten anledningen er jul, bursdag - eller en helt vanlig lørdag du er fysen på noe ekstra.
I stedet for å steke en tradisjonell kransekake kan du lage små kransekakestenger som dyppes i sjokolade og hakkede nøtter. Kransekakestengene er supre å gi bort eller du kan legge dem i fryseren og ta opp etter behov. Så når du først er igang kan du gjerne doble oppskriften.
Sprø glutenfrie vafler med plantebasert alternativ til melk er knallgodt for deg som har noen allergier å ta hensyn til. Ønsker du grovere vafler kan du bytte ut noe av maisenaen i røren med glutenfrie havregryn.