Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

eclairs

Karamellkrem til eclairs

Karamellkrem til eclairs er en nydelig eggekrem som passer til fyll i vannbakkels. Gelatin, kremfløte og sukker blandes med eggeplommer og smør og piskes til luftig konsistens.
lang
Middels

Fluffy suksesskrem til eclairs

Fluffy suksesskrem til eclairs er søt, deilig og luftig kakefyll, og passer perfekt i vannbakkels. Kremen lager du med vanilje, eggeplommer, gelatin og kremfløte.
Middels
Middels

Vaniljekrem til eclairs

Vaniljekrem til eclairs smaker deilig, og passer perfekt til fyll i vannbakkels og kaker. Som kakefyll er kremen silkemyk og luftig, og lages av fløte, vanilje, egg og litt maizena.
Middels
Middels

Sjokoladekrem til eclairs

Sjokoladekrem til eclairs passer perfekt som fyll i vannbakkels eller andre kaker. Som kakefyll er kremen silkemyk og luftig, og lages av mørk sjokolade, fløte og egg og litt maizena.
Middels
Middels

Krydderkrem til eclairs

Krydderkrem til eclairs smaker av nydelig vanilje, kanel og stjerneanis. Eggekremen passer godt som fyll i vannbakkels, bløtkake eller annen festkake.
Middels
Middels

Grunnoppskrift eclairs

Grunnoppskrift eclairs betyr at du nå kan lage verdens beste vannbakkels. De er sukkerfrie, og består av vann, smør, mel og egg, og er mye lettere å lage enn sitt rykte. Imponer gjerne med fargerike og silkemykt fyll.
rask
Middels