Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

frokostblanding

Rask granola

En rask granola med havregryn som er herlig på yoghurt, kefir eller sammen med fruktsalat.
rask
enkelt

Kornblanding

Kornblanding av det du liker av korn, frø, nøtter og tørket frukt serverer du med melk eller yoghurt og sesongens friske frukt og bær.
rask
enkelt

Frokostblanding

Frokostblanding eller granola lager du selv med havregryn, havrekli, solsikkekjerner, linfrø, hvetekim, tørket frukt eller bær og serverer med yoghurt eller melk.
Middels
enkelt

Granola med epler og kanel

Granola med epler og kanel er smakfull og god frokostblanding med havregryn, mandler og frø som bakes i ovn og oppbevares i tett glass. Bytt til glutenfrie havregryn om du har cøliaki. 
Middels
enkelt

Mysli med sjokolade

Mysli med sjokolade og friske bringebær smaker deilig med melk eller yoghurt til helgefrokosten. Du lager frokostblandingen av havregryn, grove flakes, mørk sjokolade, kakao og hasselnøtter.
rask
enkelt

Tropisk mysli

Tropisk mysli er smaksrik og god med tørkede frukter og nøtter. Den er ypperlig til hverdagsfrokost, og smaker ekstra godt med noen skiver banan på toppen. 
rask
enkelt

Minipannekaker med friske farger

Disse minipannekakene i friske farger skaper fest på frokostbordet! Spis dem med lønnesirup og bær, eller hell melk over og bruk dem som frokostblanding.
rask
Middels

Minipannekaker

Artige minipannekaker som fort vil bli populære til frokost - spesielt hos barna! Bruk de bittesmå pannekakene som frokostblanding med melk og friske bær.
rask
Middels