Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 6 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 1 time
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 6 porsjoner

Granola med epler og kanel

Granola med epler og kanel er smakfull og god frokostblanding med havregryn, mandler og frø som bakes i ovn og oppbevares i tett glass. Bytt til glutenfrie havregryn om du har cøliaki. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Sett ovnen på 160° C.
  • Ha alle ingrediensene utenom epleskivene i en bolle og bland godt. 
  • Tøm blandingen på en stekeplate med bakepapir og fordel det hele utover i et jevnt lag. 
  • Sett stekeplaten inn i den forvarmede ovnen og stek i 20–25 minutter. Rør litt underveis slik at det blir jevnt ristet. 
  • Avkjøl blandingen helt før du blander inn de tørkede epleskivene. Oppbevar blandingen i et glass eller annen lukket beholder. 
  • Server med yoghurt eller kald melk og sesongens frukt og bær oppå eller ved siden av.

Finn mer om samme tema:

3.5 / 5
4 stemmer