Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 40 - 60 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 40 - 60 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Minipannekaker

Artige minipannekaker som fort vil bli populære til frokost - spesielt hos barna! Bruk de bittesmå pannekakene som frokostblanding med melk og friske bær.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Visp sammen egg og melk i en bolle.
  • Visp inn hvetemel, bakepulver og salt til du har en glatt røre.
  • Rør inn smeltet smør. La røren stå og svelle 20-30 minutter.
  • Hell røren i en spruteflaske eller bruk en sprøytepose. Har du en gammel dressing- eller ketchupflaske fungerer denne utmerket.
  • Stek på middels varme. Lag små pannekaker på størrelse med en mynt. Snu dem forsiktig når begynner å stivne på overflaten. Stek på andre siden.
  • Legg minipannekakene på en rist eller et kjøkkenpapir slik at de holder seg sprø.
  • Server de nystekte minipannekakene med lønnesirup og en klatt smør, eller hell i litt melk om du ønsker følelsen av å spise frokostblanding.

Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
5 stemmer