Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 40 - 60 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? Fin
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? 40 - 60 minutter
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor grov blir baksten? Fin
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Minipannekaker med friske farger

Disse minipannekakene i friske farger skaper fest på frokostbordet! Spis dem med lønnesirup og bær, eller hell melk over og bruk dem som frokostblanding.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Visp sammen egg og melk i en bolle.
  • Visp inn hvetemel, bakepulver og salt til du har en glatt røre.
  • Rør inn smeltet smør. La røren svelle i 20-30 minutter.
  • Fordel røren i like mange små skåler som du ønsker farger. Vi har valgt å farge røren i 3 ulike farger, og delte den derfor i 3 skåler. Ha i farge, og rør det sammen.
  • Ha røren i en spruteflaske eller i en sprøytepose. Har du en gammel dressing- eller ketchupflaske fungerer denne utmerket.
  • Stek på middels varme. Lag små pannekaker på størrelse med en mynt. Snu dem forsiktig når begynner å stivne på overflaten. Stek på andre siden.
  • Legg pannekakene på en rist eller et kjøkkenpapir slik at de holder seg sprø.
    Server de nystekte pannekakene med lønnesirup, en klatt smør, bær eller hell i litt melk om du ønsker følelsen av å spise frokostblanding. Ekstra morsomt blir det også om du pynter med litt kakestrø.

    >> Se flere oppskrifter på pannekaker her

    Kilde: MatPrat

Finn mer om samme tema:

5 / 5
2 stemmer