Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

rask

Madeleines

En madeleine, flere madeleines, er søte, franske fristelser med smak av sitron. De skjellformede småkakene er ypperlig kaffekos.
rask
Middels

Sitronkake

En syrlig og deilig sitronkake er en klassisk formkake perfekt til familieselskapet. Server kaken som den er eller med en skje vaniljeis ved siden av.
rask
enkelt

Amerikanske cookies

Amerikanske cookies er deilige sjokoladekjeks som nesten smelter i munnen. Bruk den sjokoladen du liker best for ekstra god smak. Prøv også med nøtter eller tørket frukt.
rask
enkelt

Grov panini

En saftig grov panini med ost, kalkun, pesto og tomat. Perfekt matpakke som kan nytes både varm og kald.
rask
enkelt

Eggesalat-blings

Eggesalat lages enkelt og raskt av majones og egg, og smaker deilig på brødmat. Blingsen kan serveres som brødspyd eller som en "dobbel".
rask
enkelt

Fiskekakeblings med grov sennep

Fiskekakeblings med grov sennep toppet med frisk slangeagurk er en deilig matpakkeskive spekket med næring. Blingsen kan også spises til kveldsmat.
rask
enkelt

Labneh

Labneh er en slags «ferskost» laget på yoghurt, som er mye brukt i Midt-Østen. Den har en tykk konsistens, og er super som pålegg, topping på pizza, frittata og på bakte grønnsaker.
lang
enkelt

Bønnesalat

Bønner er kanskje litt uvanlig å smøre på brødskiva, men sammen med rødløk, basilikum, sennep og kesam blir denne miksen perfekt pålegg! Smaker herlig og proppfull av næring.
rask
enkelt

Pan bagnat

Pan Bagnat er perfekt piknik- og formiddagsmat, som du enkelt kan lage dagen i forveien. 
rask
enkelt

Brownie og Blondie

Brownie og Blondie er en variant av saftige og seige brownies med både kakao, vanilje og grovhakket mørk og hvit sjokolade i samme kake.
rask
Middels

Havretoddy

Havretoddy med eplesaft og kanel er et varmt og godt alternativ til kakao, solbærtoddy eller julegløgg. Havredrikk lager du i blender med havregryn, dadler og vann.
rask
Middels

Knøekaker

Knøekaker er flate brød fra Sørlandet, hvor brøddeigen ble kalt for knøe, "noe som blir knadd sammen". De kan minne om grove pitabrød, laget med sammalt hvete. De halvgrove brødene passer fint i matpakken med brunost.
rask
Middels
Halvgrovt