Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Bønnesalat til 7-8 skiver
Hvor lang tid tar det? Under 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? Bønnesalat til 7-8 skiver

Bønnesalat

Bønner er kanskje litt uvanlig å smøre på brødskiva, men sammen med rødløk, basilikum, sennep og kesam blir denne miksen perfekt pålegg! Smaker herlig og proppfull av næring.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Ha bønnene i en bolle og knus dem lett med en gaffel.
  • Bland inn finhakket rødløk, finhakket basilikum, kesam og sennep.
  • Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Ønsker du mer smak, kan du ha i en liten klype cayennepepper.
    Tips: En spiseskje tahini (sesampasta) kan også anbefales til denne blandingen.

    Prøv også å lage tunfisksalat og oliven – pålegg.

Finn mer om samme tema:

0 / 5