Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

tangzhong

Tangzhong lussekatter

Lussekatter bakt på den japanske tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Slipp fantasien løs og bak dine egne til Luciadagen 13. desember.
Middels
Middels

Tangzhong boller

Boller bakt på den japanske tangzhong metoden som gjør baksten ekstra luftig og saftig. Bollene gir også en følelse av nybakt litt lenger.
Middels
Middels

Tangzhong rundstykker

Torunns grove rundstykker bakt på den japanske tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Smaker herlig med smør og nyrørt jordbærsyltetøy.
Middels
Middels
Grovt

Tangzhong kanelboller

Kanelboller! Kan du kjenne duften? Disse er ekstra saftige og holdbare, bakt med den japanske tangzhong-metoden.
Middels
Middels

Shokupan – japansk melkeloff

Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Den japanske bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Middels
Middels
Fint