Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Visste du at vikingene laget pizza? Da som brødtallerken, men prinsippet er det samme: En bunn av brød og fyll oppå. Denne oppskriften er utviklet av bakerne hos Lofthus Samvirkelag.
Torunns grove rundstykker bakt på den japanske tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Smaker herlig med smør og nyrørt jordbærsyltetøy.
Grove horn med ost og skinke har fyllet inni seg, og passer derfor godt i matpakken og som turmat. Du lager dem av sammalt hvete, og drysser sesamfrø på toppen.
Boy stuffings er smakfull porsjonsbakst fylt med kylling, tomat, mais og hvitløk. Passer perfekt som matpakke eller etter-skolen-måltid. Bakt av Rena skole til skolekonkurransen 2016.
Pacchetto er fylte rundstykker med pesto og mozzarella som er bakt med grov spelt og speltmel tilsatt litt soltørket tomat. En sikker vinner i matpakken, til lunsj eller som turmat.
Eltefrie bagetter er lekre og luftige og lages enkelt med tiden til hjelp og heving over natten. Deigen røres sammen, uten å kna eller elte. Frø gir en ekstra struktur og god smak.