Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Brødpremien falt i smak

Gleden var stor da Eirik Amundsen skjønte at han hadde vunnet brød for et helt år. Sønnen er nemlig fersk brødspiser - med stor appetitt!
Skriv ut

– Dette var en premie som passet fint nå, bekrefter Eirik Amundsen (22) fra Loddefjord utenfor Bergen.

 

Han tok Brød Virker! sin quiz om barns kosthold og ble heldig vinner av ett års forbruk av brød fra sin nærbutikk.

 

– Jeg tok quizen fordi samboeren min hadde gjort det. Jeg skulle se om jeg klarte å slå hennes resultat, innrømmer Eirik.

Quizivinner Eirik Amundsen

Hos nærbutikken i Kjøkkelvik kan Eirik plukke med seg brød i ett helt år.

Han er usikker på hvem av dem som fikk flest rette svar, men det er ingen tvil om hvem som gikk av med seieren. Eirik sin premie vil imidlertid glede hele familien.

 

– Sønnen vår Sander er 1 ½ år, og har begynt å spise brød. Han liker alt av mat, og er glad i grovbrød. Selv brød med hele korn spiser han, forteller 22-åringen.

 

TA NY QUIZ – vær med i trekning av ett års forbruk av brød!

 

Før Eirik ble far, var det ikke sjelden han bakte sine egne brød. Da var det mormorens grovbrød som sto på menyen, basert på en oppskrift som har vært i familien i generasjoner.

 

– Det er tidkrevende å ha barn, så nå går det mest i kjøpebrød, bekrefter Eirik.

 

Heldigvis er utvalget godt i butikkhyllene. På den lokale butikken i Kjøkkelvik kan Eirik velge og vrake mellom ulike typer brød. 

 

– Vi liker å variere, men det kommer nok til å gå mest i grovt, røper den glade vinneren.