Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Kosthold

10 gode middager med byggryn

Middag med byggryn er bra for både kroppen og kloden. Her er 10 gode oppskrifter til middag med byggryn i en av hovedrollene.

Hva er FODMAP?

Blant dagens mange trenddietter og kostholdsråd virker det som at FODMAP begynner å få fotfeste hos både fagfolk og lekfolk. Det er dog ikke en slankekur eller en diett man ukritisk bør hive seg på.

Flere mener at grovt brød er bærekraftig

2 av 3 svarer at grovt brød er bærekraftig i en ny undersøkelse. Det er flere enn tidligere, og viser at nordmenn har fått med seg flere av grovbrødets mange gode egenskaper.

Kornforbruket øker

Rapporten om utviklingen i norsk kosthold viser at kornforbruket økte betydelig i 2020, men det er fremdeles rom for å spise mer grovbrød og andre grove kornprodukter.

5 gode grunner til å spise mer grovt

Du har sikkert fått med deg at grovbrød er sunt - men vet du hvorfor?

Loffen er sunnere enn vi trodde

Her er gode nyheter for de som er glad i loff og opptatt av å spise sunt.

Grove oppskrifter med finfin smak

Bytt fra fint til grovt og kjenn nye smaker, opplev spennende variasjon og få bedre helse.

1 av 10 unge ønsker seg en grønnere julemiddag

Hvis de unge selv fikk velge menyen på julaften, ville en av ti valgt seg vegetarmat.