Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

bålmat

Sjokoladefondant i appelsinskall

Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten til påske. Søt, saftig og smakfull - og servert på en morsom måte du imponerer alle med!
rask
enkelt

Pinnebrød

Pinnebrød er hvetedeig du surrer rundt en pinne og steker på grill eller på bål som turmat. Her er en gourmetvariant med chorizopølse og basilikum.
rask
Middels
Fint

Bagett med hvitløkssmør og urter

Bagett med hvitløkssmør og urter dufter av rosmarin og passer godt som tilbehør til supper eller middag. Pakk gjerne i folie og varm på bålet som turmat.
rask
enkelt

Grove pannekaker

Grove pannekaker er gode som turmat. Hell hvetemel, sammalt hvete, havregryn, egg og melk på flaske, og stek på primus eller bålpanne. Server med syltetøy.
Middels
enkelt

Pull-apartbrød på grillen

Pull-apartbrød på grillen er godt og enkelt å lage. Skjær brødet i skiver nesten gjennom, fyll med ost, pepperonipølse, hvitløk og urter og sleng det rett på grillen i folie.
Middels
enkelt

Pull-apart rundstykke

Pull-apart rundstykke med deilig smeltet ost, hvitløk og pepperonipølse smaker som en minipizza du lager raskt i ovn, på grillen eller i glørne fra et bål på tur. 
rask
enkelt