Pull-apartbrød på grillen
Pull-apartbrød på grillen er godt og enkelt å lage. Skjær brødet i skiver nesten gjennom, fyll med ost, pepperonipølse, hvitløk og urter og sleng det rett på grillen i folie.
Ingredienser
1 stk godt, grovt brød
200 g hvitost
50 g pepperonipølse i skiver
150 g smør
1 båt finhakket hvitløk
1 neve finhakkede urter
2 blad aluminiumsfolie til innpakking
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Bland smør, hvitløk og urter godt sammen.
- Del brødet i skiver nesten helt gjennom, men la det henge sammen i bunnen. Skjær osten i skiver med en ostehøvel.
- Fyll brødet med urtesmøret, pepperonien og osten. Pakk inn brødet i et dobbelt lag aluminiumsfolie.
- Grill på indirekte varme i 15 minutter eller til smøret og osten har smeltet.
Prøv også grillede mysliskiver og arme riddere på grillen.
>> Samleside: Tilbehør til grillmat