Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 bagett
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 bagett

Bagett med hvitløkssmør og urter

Bagett med hvitløkssmør og urter dufter av rosmarin og passer godt som tilbehør til supper eller middag. Pakk gjerne i folie og varm på bålet som turmat.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Smelt smøret og bland det sammen med hvitløk og urter. 
  • Del brødet i skiver nesten helt gjennom, men la det henge sammen i bunnen. 
  • Fyll brødet med urtesmøret og pakk det inn i dobbelt lag med aluminiumsfolie. 
  • Stek i ovnen, på grill eller i bål på indirekte varme i ca. 15 minutter. 

Prøv også grov bagett med tunfisksalat eller bagett med kylling og avokado

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn mer om samme tema:

0 / 5
Les eller skriv kommentarer