Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 rundstykke
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 rundstykke

Pull-apart rundstykke

Pull-apart rundstykke med deilig smeltet ost, hvitløk og pepperonipølse smaker som en minipizza du lager raskt i ovn, på grillen eller i glørne fra et bål på tur. 
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær rundstykket i firkanter nesten helt gjennom.
  • Ha ost og pepperoni i skjæreflatene. 
  • Smelt smør i en kjele og tilsett hvitløk og timian. Hell blandingen forsiktig over rundstykket. 
  • Ha litt ekstra ost på toppen og pakk rundstykket inn i aluminiumsfolie.
  • Stek rundstykket midt i ovnen på 200 C° i 10 minutter. Ta av folien og etterstek i 5 minutter til.

Prøv også pitapizza eller pestosnurrer som turmat

 

>> Samleside: Tilbehør til grillmat

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer