Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 rundstykke
Hvor lang tid tar det? 20 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 1 rundstykke

Pull-apart rundstykke

Pull-apart rundstykke med deilig smeltet ost, hvitløk og pepperonipølse smaker som en minipizza du lager raskt i ovn, på grillen eller i glørne fra et bål på tur. 
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Skjær rundstykket i firkanter nesten helt gjennom.
  • Ha ost og pepperoni i skjæreflatene. 
  • Smelt smør i en kjele og tilsett hvitløk og timian. Hell blandingen forsiktig over rundstykket. 
  • Ha litt ekstra ost på toppen og pakk rundstykket inn i aluminiumsfolie.
  • Stek rundstykket midt i ovnen på 200 C° i 10 minutter. Ta av folien og etterstek i 5 minutter til.

Prøv også pitapizza eller pestosnurrer som turmat

 

> Samleside: Tilbehør til grillmat

 

PS! Denne oppskriften er fin for å bli kvitt brødrester. Klikk her for flere tips om hvordan du kan redusere matsvinn av brød!

Finn mer om samme tema:

3 / 5
2 stemmer
Les eller skriv kommentarer