Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no/ til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 porsjonskaker
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 porsjonskaker

Sjokoladefondant i appelsinskall

Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten til påske. Søt, saftig og smakfull - og servert på en morsom måte du imponerer alle med!
Skriv ut
slik gjør du
Ingredienser

Slik gjør du

  • Del sjokoladen i biter og smelt den sammen med smøret. Sett til avkjøling.
  • Pisk egg, eggeplommer og sukker til eggedosis.
  • Vend eggedosisen inn i sjokoladeblandingen.
  • Vend inn melet. 
  • Hell blandingen over i muffinsformer eller i appelsinskall. 
  • Stek sjokoladefondantene midt i ovnen på 180 grader i 9 minutter (15 minutter om du bruker appelsinskall).
Bruk skallet fra økologiske appelsiner. Steketiden vil variere litt etter størrelsen på formen. Det kan derfor være lurt å prøvesteke en fondant først.

Finn andre oppskrifter med lignende tema:

Les eller skriv kommentarer