Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
OPPLYSNINGSKONTORET FOR BRØD OG KORN
SØK
MENY
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 porsjonskaker
Hvor lang tid tar det? 30 minutter
Hvor vanskelig er det? enkelt
Hvor mye bakst blir dette? 8 porsjonskaker

Sjokoladefondant i appelsinskall

Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten til påske. Søt, saftig og smakfull - og servert på en morsom måte du imponerer alle med!
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Del sjokoladen i biter og smelt den sammen med smøret. Sett til avkjøling.
  • Pisk egg, eggeplommer og sukker til eggedosis.
  • Vend eggedosisen inn i sjokoladeblandingen.
  • Vend inn melet. 
  • Hell blandingen over i muffinsformer eller i appelsinskall. 
  • Stek sjokoladefondantene midt i ovnen på 180 grader i 9 minutter (15 minutter om du bruker appelsinskall).
Bruk skallet fra økologiske appelsiner. Steketiden vil variere litt etter størrelsen på formen. Det kan derfor være lurt å prøvesteke en fondant først.

Finn mer om samme tema:

3.5 / 5
4 stemmer