Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

spelt

Setergrøt

En utrolig god grøt med høy tradisjonsfaktor! Setergrøt lages av hel bygg og spelt og toppes med geitost, tyttebær, mandler og sirup.
Middels
enkelt

Frigardsgrøt

En grøt med opphav fra Lærdal i Sogn og Fjordane. Frigardsgrøt er kokt på spelt og havremelk og toppet med bringebæris.
Middels
enkelt

Valnøttrundstykker med spelt

Valnøttrundstykker med spelt, rug og bygg har en spennende smak av nøtter. Server dem gjerne i matpakken, til lunsj eller som tilbehør til middagen.
Middels
Middels
Fint

Sconesbrød

Sconesbrød er deilige scones bakt sammen i en brødform. Med speltmel, sammalt grov spelt, hasselnøtter, kefir og appelsinjuice smaker de kjempegodt severt lunkne med syltetøy, ost eller ved siden av en salat.
rask
enkelt
Halvgrovt

Speltfocaccia

Speltfocaccia er ypperlig tilbehør til pasta, suppe og salat. Du lager den av speltmel i langpanne med rosmarin og grovt salt på toppen.
Middels
Middels
Fint

Bringebærkake med speltmel

Bringebærkake av speltmel toppet med pinjekjerner og sjokolade er en fristende og rask å lage. Server kaken lunken, gjerne med vaniljeis, vaniljekrem, fløtekrem eller rømme til.
rask
enkelt

Tomat- og valnøttbrød

Tomat- og valnøttbrød passer fint til ostefat eller til en god suppe. Du baker det av speltmel, appelsinjuice, tomatpuré, hakkede soltørkede tomater og hakkede valnøtter.
lang
Middels
Fint

Raskt julebrød

Raskt julebrød er grovt, saftig og magisk godt med ost på. Du rører det sammen på fem minutter, med tørket frukt, yoghurt, honning, havregryn og spelt får du smak av jul.
rask
enkelt
Grovt

Grov sjokoladefondant

Grov sjokoladefondant med mørk sjokolade og grov spelt gir en spennende nøttaktig smak til desserten. Kaken er stekt langs kanten og er flytende innni. Server gjerne med vaniljeis.
rask
Middels

Speltrundstykker

Speltrundstykker er enkle og gode, og ser ekstra proffe ut hvis du bruker en saks til å klippe et snitt i toppen.
rask
enkelt
Ekstra Grovt