Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Hverdag Kos Rask Restemat Sunn Tradisjon Vis alle

Surdeigsstarter av hvete

En god surdeigsstarter trenger tålmodighet og repetisjon. En surdeigsstarter trenger nærmere ti dager før den er ferdig, og gjerne ti til i kjøleskapet, før den kan bakes med. Deretter har du et godt utgangspunkt for ren bakemagi!
Middels
Middels
Fint

Focaccia med blomster

En focaccia med blomster ser vakker ut på tapasbordet. Lek deg med former og farger, og smak til med grønnsaker, urter og krydder.
Middels
Middels
Fint

Focaccine

Focaccine – miniutgaven av det velkjente italienske brødet focaccia – passer perfekt som snacks eller som tilbehør til grillmaten. Nydelig med en god pesto til.
lang
Middels
Fint

Surdeigsfocaccia

Surdeigsfocaccia har en spennende og syrlig smak med deilig skorpe. Perfekt til både salater, lunsj-sandwicher og som tilbehør til tapas.
lang
vanskelig
Fint

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Delfiakake

Delfiakake er en mektig konfektkake med lagvis sjokolade, kjeks, marsipan og gelétopper. Til jul er delfiakake en klassiker, og regnes av mange som ett av de syv slagene.
rask
enkelt

Bruschetta med røkelakskrem

Bruschetta med røkelakskrem er et elegant innslag på en julete afternoon tea eller på tapasbordet. De kan også spises alene som en forrett.
rask
Middels

Berlinerkranser

Berlinerkranser er en favoritt blant småkakene til jul. De er klassiske, søte, små julekaker bakt med mange eggeplommer og dyppet i deilig perlesukker.
Middels
Middels

Sirupssnipper

Sirupssnipper er fine, tynne julekaker med masse god smak av ingefær, nellik, kanel, muskat og pepper.
rask
enkelt