Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Oppskrifter

Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Vis alle Ekstra grovt Fint Grovt Halvgrovt Kategori Kornslag Måltid Sesong Type bakst
Hverdag Kos Rask Restemat Sunn Tradisjon Vis alle

Glutenfrie krumkaker

Krumkaker er en av de mest populære julekakene, og er også den eldste av julekakene våre. Her er oppskrift på en knasende sprø variant uten gluten.
Middels
Middels

Oselias honningkake

Honningkake har lange tradisjoner. Denne oppskriften stammer fra 1800-tallet, da krydder ble mer tilgjengelig. En saftig kake med god smak av honning og krydder.
rask
enkelt

Tradisjonell bløtkake

Denne bløtkaken er en festkake for de store anledningene. Klassisk kake med fyll av krem, banan, jordbærsyltetøy og valnøtter.
Middels
Middels

Glutenfrie lussekatter

Ingen Luciadag uten lussekatter – med disse smakfulle glutenfrie lussekattene kan du inkludere alle til bords på Luciadagen den 13. desember.
Middels
Middels

Grovhets-kalkulator

Lurer du på hvor grovt brødet du baker er?
Test grovheten

Smörgåstårta i små porsjonsstykker

Svensk smörgåstårta lages vanligvis som en stor smørbrødkake. Her er istedet lekre porsjonsstykker av det tradisjonsrike svenske smørbrødet.
Middels
vanskelig

Fine scones

Fine scones smaker deilig nybakt til frokost. De er også en viktig del av en britisk oppdekning til afternoon tea.
rask
enkelt
Fint

Surdeigsstarter av hvete

En god surdeigsstarter trenger tålmodighet og repetisjon. En surdeigsstarter trenger nærmere ti dager før den er ferdig, og gjerne ti til i kjøleskapet, før den kan bakes med. Deretter har du utgangspunktet for ren bakemagi!
Middels
Middels
Fint

Focaccia med blomster

En focaccia med blomster ser vakker ut på tapasbordet. Lek deg med former og farger, og smak til med grønnsaker, urter og krydder.
Middels
Middels
Fint