tangzhong
Tangzhong lussekatter
Lussekatter bakt på tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Slipp fantasien løs og bak dine egne til Luciadagen 13. desember.
Middels
Middels
Tangzhong boller
Boller bakt på tangzhong metoden som gjør baksten ekstra luftig og saftig. Bollene gir også en følelse av nybakt litt lenger.
Middels
Middels
Tangzhong rundstykker
Grove rundstykker bakt på tangzhong metoden som gir ekstra luftig og saftig bakst. Smaker herlig med smør og nyrørt jordbærsyltetøy.
Middels
Middels
Grovt
Tangzhong kanelboller
Kanelboller! Kan du kjenne duften? Disse er ekstra saftige og holdbare, bakt med tangzhong-metoden.
Middels
Middels
Shokupan – japansk melkeloff
Shokupan er en anvendelig melkeloff fra Japan. Bakemetoden tangzhong sikrer saftig og bomullsmyk bakst.
Middels
Middels
Fint