Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

tradisjon

Smultringer

Denne oppskriften gir skikkelig saftige smultringer. Kakene smaker aller best nystekt, men kan fint fryses og varmes opp igjen før servering også.
Middels
Middels

Kakemenn – julemenn

Kakemenn er søte, hvite julekaker fra Vestlandet og lages av hvetemel, sukker og hornsalt og stikkes ut med pepperkakeformer. Dekorer med sjokolade eller rød konditorfarge.
Middels
enkelt

Fattigmann

Fattigmann er en av de tradisjonelle smultkakene til jul. Hemmeligheten bak ekstra god smak på kaken er en dæsj god cognac og litt kardemomme.
Middels
Middels

Kjøttkaker med havregryn

Kjøttkaker med havregryn er en enkel og god vri på den norske middagen. Dette er ekte tradisjonsmat som vekker varme minner fra barndommen.
Middels
Middels

Raspeballer

Raspeballer, klubb, komle, kompe, potetball eller hva du nå enn kaller det - er skikkelig tradisjonsmat laget av poteter og byggmel.
lang
enkelt

Tante Astrids smultringer

Oppskriften på tante Astrids smultringer er gammel, velprøvd og har gått i arv gjennom flere generasjoner.
lang
Middels