Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
tradisjon
Denne oppskriften gir skikkelig saftige smultringer. Kakene smaker aller best nystekt, men kan fint fryses og varmes opp igjen før servering også.
Kakemenn er søte, hvite julekaker fra Vestlandet og lages av hvetemel, sukker og hornsalt og stikkes ut med pepperkakeformer. Dekorer med sjokolade eller rød konditorfarge.
Fattigmann er en av de tradisjonelle smultkakene til jul. Hemmeligheten bak ekstra god smak på kaken er en dæsj god cognac og litt kardemomme.
Kjøttkaker med havregryn er en enkel og god vri på den norske middagen. Dette er ekte tradisjonsmat som vekker varme minner fra barndommen.
Raspeballer, klubb, komle, kompe, potetball eller hva du nå enn kaller det - er skikkelig tradisjonsmat laget av poteter og byggmel.
Oppskriften på tante Astrids smultringer er gammel, velprøvd og har gått i arv gjennom flere generasjoner.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.