Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
SØK
MENY
Oppskrifter
Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter basert på brød og korn.
Paideig som gir de deiligste paier, enten du velger å fylle den med ost, skinke, sjømat eller grønnsaker.
Focaccia + pizza = sant! Focacciapizza har en saftig og tykk bunn toppet med spekeskinke, mozzarella og semitørkede tomater.
En focaccia med blomster ser vakker ut på tapasbordet. Lek deg med former og farger, og smak til med grønnsaker, urter og krydder.
Surdeigsfocaccia har en spennende og syrlig smak med deilig skorpe. Perfekt til både salater, lunsj-sandwicher og som tilbehør til tapas.
Pizza med pinnekjøtt smaker deilig av julens beste rester – vi har toppet den med rødkål og deilig ost.
Hvit pizza med potet, hvitløk og sopp dufter himmelsk av festmåltid ved mørke og lune kvelder.
Pizza med ribbe er perfekt om du vil redde rester fra julens festmat. Toppes med hasselnøtter og granateple – en skikkelig julepizza!
Cornbread, eller maisbrød, er en spennende bakst som kombinerer europeiske baketradisjoner med amerikanske råvarer. Brukes gjerne som tilbehør til gryter.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.