Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Ny bakebok!

29. september lanserer vi vår helt nye bakebok "Grovt". I boken finner du oppskrifter på sunne og gode hverdagsbrød, surdeigsbrød, eltefrie brød, brød bakt uten gjær og noen glutenfrie brød.
Skriv ut

Vi vet det så godt, ingenting slår lukten av nybakt grovbrød, gjerne servert med godt smør og brunost på. I denne boken har vi samlet et knippe gode, grove oppskrifter med ulike typer korn, utforming og smak. Oppskrifter med varierende vanskelighetsgrad, samt en grundig bakeskole som nærmest garanterer suksess!

 

Alle vet at noen ganger kan de grove brødene by på utfordringer, og at det er litt mer krevende enn å bake en loff. Men vi garanterer at det er ikke så vanskelig når du først lærer de gode triksene, og resultatet er velsmakende, sunne og saftige grovbrød som både smaker godt og gjør godt. 

 

Visste du for eksempel at det å elte lenge nok er helt avgjørende for hvordan det endelige resultatet blir? Eller at det kan lønne seg å bløtlegge det grove melet før du starter? Disse, samt mange andre gode tips kan du lese mer om i boken. I tillegg til alle de gode brødoppskriftene inneholder boken oppskrifter på småbakst. Alle er grove og passer perfekt i matpakken eller lunsjboksen. 

 

Hvorfor bare grove brød? Jo, fordi det er dokumentert at grove brød er sunne. Grove brød inneholder mange viktige næringsstoffer, og viktigst av alt de inneholder mye fiber. Det er et eget kapittel i boka om hvorfor grove brød er godt for deg.

 

Vi håper at boken kan bidra til å spre bakeglede, mestringsfølelse ved å skape noe eget og den deilige duften av nybakt i huset. Men også inspirere til å gå på jakt etter nye brødfavoritter hos bakeren eller i brødhyllene i butikken.

 

Har du lyst å forhåndsbestille et eksemplar av boken, så du får den rett hjem i postkassen? Klikk her for Samlagets nettbutikk

 

Vi ønsker dere lykke til med bakingen og gode brødmåltider!

 

Hilsen oss i Opplysningskontoret for brød og korn

 

Sist oppdatert: 14.09.15