Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

Nyheter

Hvordan man skal spise et skolebrød? Folket er delt.

Spørsmålet om hvorvidt man skal spise det gule på skolebrødet til slutt, deler Norges befolkning i to.

Tre typer loff til fest

Med en og samme deig kan du lage tre dekorative loff til fest.

Vis oss ditt #EggOgBrød – og vinn lekkert stekepannesett

Vi har lyst å se egg og brød fra hele Norge - og belønner tre vinnere med hvert sitt stekepannesett.

Surdeigs-boomen holder stand

Da Norge stengte ned, blomstret interessen for surdeig opp. Ett år senere er surdeigen fortsatt populær i de tusen karantenehjem.

8 fristende oppskrifter med bygg

Her er åtte deilige matretter med bygg som du kan spise til både lunsj, middag og dessert.

Her er vinnerne av byggmesterskapet

Vinnerne av byggmesterskapet utmerket seg med enkle og gode byggoppskrifter.

Trippel feiring: Fastelavn, morsdag og valentinsdag

Alle gode ting er tre! I 2021 faller fastelavn, morsdag og valentinsdag på samme dag. Her er bollene du feirer med.

Fristende forslag til lunsj på hjemmekontoret

En fristende lunsj på hjemmekontoret gjør underverker for både humør, arbeidsglede og konsentrasjonsevne.