Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
OK
Les mer
Privacy & Cookies Policy
Opplysningskontoret for brød og korn
Søk på hele brød og korn
SØK
MENY
Kornfakta
Oppskrifter
Kornfakta
Oppskrifter
Om oss
Grovhets-kalkulator
Bildearkiv
Presserom
Skolemateriell
Matkornpartnerskapet
Nyheter
Nyheter
Hvordan man skal spise et skolebrød? Folket er delt.
Spørsmålet om hvorvidt man skal spise det gule på skolebrødet til slutt, deler Norges befolkning i to.
Baketips
Tre typer loff til fest
Med en og samme deig kan du lage tre dekorative loff til fest.
Nyheter
Vis oss ditt #EggOgBrød – og vinn lekkert stekepannesett
Vi har lyst å se egg og brød fra hele Norge - og belønner tre vinnere med hvert sitt stekepannesett.
Nyheter
Surdeigs-boomen holder stand
Da Norge stengte ned, blomstret interessen for surdeig opp. Ett år senere er surdeigen fortsatt populær i de tusen karantenehjem.
Nyheter
8 fristende oppskrifter med bygg
Her er åtte deilige matretter med bygg som du kan spise til både lunsj, middag og dessert.
Bærekraft
Her er vinnerne av byggmesterskapet
Vinnerne av byggmesterskapet utmerket seg med enkle og gode byggoppskrifter.
Baketips
Trippel feiring: Fastelavn, morsdag og valentinsdag
Alle gode ting er tre! I 2021 faller fastelavn, morsdag og valentinsdag på samme dag. Her er bollene du feirer med.
Nyheter
Fristende forslag til lunsj på hjemmekontoret
En fristende lunsj på hjemmekontoret gjør underverker for både humør, arbeidsglede og konsentrasjonsevne.
Javascript is disabled on your browser. Please enable JavaScript or upgrade to a Javascript-capable browser to use this site.