Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer
Hvor lang tid tar det? Over 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner
Hvor lang tid tar det? Over 1 time
Hvor vanskelig er det? Middels
Hvor mye bakst blir dette? 4 porsjoner

Byggrynsgrøt med krunsj

Bygg er perfekt til grøt, og servert med ristede byggryn, honning, mandler og tranebær er dette et måltid som passer like godt til frokost som til kvelds.
Skriv ut
slik gjør du
Vis ingredienser

Slik gjør du

  • Legg byggryn i bløt i kaldt vann natten over. Hell fra vannet.

  • Kok opp melk, ha i byggryn og la grøten småkoke i 30-40 minutter. Rør av og til slik at grøten ikke svir seg. Smak til med salt.

  • For byggkrunsj: Forvarm stekeovnen på 180 grader.

  • Hell byggryn på en stekeplate, og stek grynene i ovnen i 25 minutter til de er gylne. 

  • Server grøten med krunsj og hakkede mandler og tørkede tranbær. Ringle over honning.

Finn mer om samme tema:

3.7 / 5
12 stemmer