Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Les mer

dessert

Bløtkake med multer og karamell

Himmelsk gode porsjonskaker av sukkerbrød dynket i multesirup, fylt med klassisk multekrem, karamell og knasende hasselnøtter og havregryn.
Middels
vanskelig

Brødpudding

Brødpudding er en god gammel slager av en dessert som aldri bør glemmes - så utrolig god og så lett å lage.
Middels
enkelt

Brødpudding med sitronsmør

Brødpudding er både smakfullt og smart. Bruk brødrester til å lage denne digge desserten. Brødpudding med friskt sitronsmør kan vi love at blir godt!
Middels
Middels

Brødsoll

Brødsoll er dessverre en litt glemt rett, men nå bør den få en ny stjernestatus. Dette er en herlig miljøgod og enkel rett som fungerer uansett tid på døgnet.
rask
enkelt

Byggrynskrem med kakerester

Byggkrem er en fantastisk god dessert som lar seg kombinere med veldig mange råvarer. Vi har slått sammen byggkrem og rester av småkaker. Super kombo!
rask
enkelt

Dessertspyd på grillen

Dessertspyd på grillen er enkel å lage og smaker kjempegodt. Fordel formkake, mango og marshmallows på grillspyd og stek i 5 minutter. Kanskje en ny sommerhit?
rask
enkelt

Fluffy suksesskrem til eclairs

Fluffy suksesskrem til eclairs er søt, deilig og luftig kakefyll, og passer perfekt i vannbakkels. Kremen lager du med vanilje, eggeplommer, gelatin og kremfløte.
Middels
Middels

Fruktterte på nøttebunn

Fruktterte på nøttebunn med vaniljekrem og bær er en flott dessert i konfirmasjoner og brylluper, og utviklet av landslagskonditor Annemari Erlbeck.
Middels
Middels

Grillede mysliskiver

Grillede mysliskiver er sunn og enkel grilldessert av grovt muslibrød stekt 2 minutter på hver side. Smør tykt lag av kremost på, og topp med friske jordbærskiver.
rask
enkelt

Grov sjokoladefondant

Grov sjokoladefondant med mørk sjokolade og grov spelt gir en spennende nøttaktig smak til desserten. Kaken er stekt langs kanten og er flytende innni. Server gjerne med vaniljeis.
rask
Middels

Grunnoppskrift eclairs

Grunnoppskrift eclairs betyr at du nå kan lage verdens beste vannbakkels. De er sukkerfrie, og består av vann, smør, mel og egg, og er mye lettere å lage enn sitt rykte. Imponer gjerne med fargerike og silkemykt fyll.
rask
Middels

Iskrem med rugbrødsmuler

Iskrem med rugbrødsmuler er verdens beste iskrem. Sprø og søt. Den tar litt tid å lage, men er absolutt verdt ventetiden.
lang
Middels