Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Grov kneipp er et godt grovbrød med skoldet rug som fremhever smaken. Kefir, sirup, havrekli, linfrø og hvetemel gjør brødet sunt og tilpasset hverdagen.
Sitronterte med marengs er også kalt key lime pie, og er en frisk og syrlig sommerdessert med herlig smak av sitron. Sitronkremen, eller lemon curd, han gjerne lages dagen før.
Jordbærkake med mousselinekrem er en festkake som passer til 17.mai, bryllup, morsdag og bursdager med sukkerbrødbunn, eggekrem, pisket krem og friske jordbær.
Julebrød med marsipan er en ny vri på julekake med rosiner. Bak med kaldhev over natten, og tilsett både kefir og marsipan i deigen. Det gir ekstra god smak til jul.
Engelsk fruktkake er en klassisk julekake, og kan lages i god tid. Med rosiner, cocktailbær, nøtter, mandler, rom og julekrydder som kanel, ingefær og nellik dufter den av jul.
Julebrød med øl lager du av julens krydder: kanel, ingefær, nellik, allehånde, stjerneanis, pepper og mørkt juleøl over to dager. Ekstra godt til jul med ost eller syltetøy på.