Vi bruker cookies (informasjonskapsler) på brodogkorn.no til analyseformål, tilpasning av innhold, annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke nettstedet samtykker du til dette.
Muffins smaker godt i bursdag og fest og blir ekstra fine med bær, nonstop, kakestrøssel, hakket sjoklade eller nøtter på. Denne grunnoppskriften på lyse muffins er superenkel å følge.
Eplemuffins smaker kjempegodt, er raske å lage, og populære som turmat. Disse muffinsene inneholder kanel og havremel, som gir en ekstra god og rund smak.
Disse passer godt på tur eller som et energirikt mellommåltid. Grove havremuffins smaker deilig av sjokolade og eple, og kefir i deigen gjør muffinsene ekstra saftige.
Havremuffins med smak av eple og kanel lager du med havregryn og revet eple. De smaker kjempegodt som turmat eller som kake til dessert pyntet med glasur.
Blåbærmuffins med havregryn, sammalt hvete og blåbær er enkel og mettende kosemat du lager på bare 40 minutter. Ta med i matpakken eller server på fest.
Grove muffins med brunost er perfekt turmat. De er kjempegode matmuffins med osten innbakt i deigen med havregryn, grov og fin sammalt hvete og yoghurt.
17. mai-muffins i rødt, hvitt og blått er lekre å servere på koldtbordet på 17. mai. Dekorert med frosting, flagg, kakepynt og blåbær er de festens vinner.