Sjokolademuffins
Sjokolademuffins som er skikkelig myke og deilige. Server med enkel krem laget av kremfløte og Oboy-pulver. Passer perfekt i bursdag eller til andre feiringer!
Ingredienser
Muffins:
250 g smør
225 g sukker
5 egg
250 g hvetemel
1 ss vaniljesukker
2 ts bakepulver
25 g kakao
Oboy-krem:
200 g kremfløte
4-5 ts Oboy-pulver
slik gjør du
Vis ingredienser
Slik gjør du
- Ha smør og sukker i en bakebolle og pisk det lyst og luftig. Ha deretter i ett og ett egg og visp dem lett inn.
- Bland vaniljesukker, bakepulver og kakao med hvetemelet og rør det inn i muffinsrøren. Fordel røren i muffinsformer.
- Stek sjokolademuffinsene på nederste rille i ovnen ved 180 °C i 25-30 minutter. Avkjøl på rist.
Tips: Lag Oboy-krem mens muffinsene stekes – men husk at muffinsene må være skikkelig avkjølt før du pynter dem.
- Oboy-krem: Pisk kremfløte stiv og vend forsiktig inn Oboy-pulver. Ha på kremen når sjokolademuffinsene er blitt kalde.
Mer godt for sjokoladeelskeren? Bak sjokoladekaken vår toppet med kaffeglasur og grovhakkede nøtter.
>> Se også vår grunnoppskrift på muffins.