Byggvafler med appelsin, med både byggmel og hele gryn, er en velsmakende og litt sunnere vaffel som holder deg mett lenger. Server med rømme for ekstra god påskekos.
En bløtkake trenger ikke å være rund. Her er en firkantet bløtkake laget av et sukkerbrød vi har stekt i en brødform. Enkelt og praktisk, og fortsatt like godt! Med en slik form er det enklere å lage en liten kake. Vi har latt oss inspirere av danskenes jordbær-lagkaker - og laget en bløtkake med jordbær i kremen.
Her er en superenkel og rask ostekake med friske bær du kan servere til gjestene dine. Selv om det går fort unna, er disse porsjonsostekakene både lekre og gode. De vil garantert slå an!
I stedet for å steke en tradisjonell kransekake kan du lage små kransekakestenger som dyppes i sjokolade og hakkede nøtter. Kransekakestengene er supre å gi bort eller du kan legge dem i fryseren og ta opp etter behov. Så når du først er igang kan du gjerne doble oppskriften.
Dette er et nydelig påskebrød med tranebær og andre spennende ingredienser med mye smak! Kardemommens varme, appelsinens sødme og tranebærenes skjønne farge i brødet skaper en varm følelse av vår, men kan nytes uansett årstid og anledning.